Alarmer og sikkerhed

Jeg kom ind på emnet da min nabo fik indbrud. I et ellers meget afskærmet område fik indbrudstyve adgang via deres kælder og på et tidspunkt hvor alle var ude af huset.

 

Det skaber utryghed, bekymring og man overvejer i et øjeblik at installere kameraer og tyverialarmer i hele huset. Problemet er dig at det ikke er billigt – eller kan man få effektiv sikring af sit hus?

 

Jeg talte med mit forsikringsselskab som henviste til deres afdeling som tager sig af disse ting. De havde selvfølgelig mange spændende forslag til hvordan jeg kan sikre mit hus mod indbrudstyve.

 

Vel vidende at de nok ikke kan forhindres i at bryde ind bare ved at have små skilte sat op over det hele så virker det ikke uden alarmer, og evt. overvågningskameraer.

 

Jeg har søgt og søgt og nettet er fyldt med sikkerhedsfirmaer hvor de fæeste er annoncer som ligger i toppen. Ikke just ensbetydende med at de er bedst, så jeg scroller lidt ned på alarmer og sikkerhed og fandt til sidst en leverandøroversigt som havde en række pålideligt udseende firmaer på deres liste. Jeg går ud fra at de ikke bare tager hvemsomhelst ind i deres leverandørliste, men den liste er fantastisk – Jeg opdager at det ikke bare er alarmer, men et hav af andre praktiske områder som de dækker.

 

Nu er den leverandørliste jeg fandt målrettet til havne og lystbådehavne, men det er ikke ensbetydende med at de ikke kan lave noget for dig. Du får så nok bare ikke de rabatter som en række af dem tilbyder hvis man er medlem (det er vist kun havne og lystbådehavne som kan blive det der). Bortset fra det, så er det vel heller ikke så svært at forhandle sig til en god pris hos dem med henvisning til hvor man fandt dem?

 

De 3 som specialiserer sig indenfor området er alle kendte firmaer. Jeg ringede til den første som tager sig af både store og små kunder. Efter hvad jeg kunne se har de alle rigtigt gode trustpilot anmeldelser, så jeg tog telefonen og fik fat i en meget sympatisk herrer som jeg forklarede min situation overfor.

Der var mange muligheder, med alt fra simple løsninger til at man rent faktisk kan gøre sit hus til den sikreste borg i landet. Helt fint, men hvad med priserne?

 

Priser for alarmer

 

Jeg fik en række priser på de løsninger som de allerede havde erfaring med. Men dette var ikke ensbetydende med at jeg skulle have det samme. Han tilbød at sende en mand ud og se på hvor jeg bor og af den vej kunne de give mig en række tilbud på løsninger som også lever op til forsikringernes krav.

 

Vi fik besøg af en utroligt flink herre som også forklarede at de proaktivt når man er kunde følger med i alt hvad der sker på området, og hvis det jeg måske køber har brug for en bedre opgradering er dette også muligt. Priserne var ikke noget der skræmte mig, og der var pakker som passede perfekt til mit behov – Jeg vil ikke slynge tal ud her, men man kan jo tale med dem selv ved at gå til den leverandøroversigt under kategorien:

IT & Administration, og videre til “Videoovervågning og alarm” hvor man finder dem jeg stødte på. Jeg har efterfølgende også talt med de andre som havde lignenden løsninger, men de havde hvert deres specialer og jeg må indrømme at dette er et utroligt spændende område med mange muligheder.