Autoværkstedet er en bilejeres bedste ven

Et autoværksted er din livline som bilejer, når køretøjet af og til bukker under for mulige problemer. Det kan både bruges når du skal have bilen til serviceeftersyn, hvis der er noget galt med bilen eller i form af vedligeholdelse af bilen, hvis den nu skulle have brug for lidt ekstra pleje.

Au2vest kan det hele

Hos Au2vest kan du få hjælp til en række af ting, altid med fokus på at leverer til en konkurrencedygtig pris. De tilbyder bl.a. bilpleje til når der er behov for vedligeholdelse, mekanisk reparation i tilfælde af svigt, autolakering, serviceeftersyn og meget mere. Samtidigt er de også en virksomhed med flere års erfaring indenfor salg af biler, og rådgivning dertil. Smut et kig forbi deres værksted i Taastrup, hvor de vil vejlede dig sikkert igennem bilkøbet, skulle det være det, som du søger.

En sikker bil, giver en sikker kørsel

Ingen ønsker en bil der er defekt, eller hvor koblingen efterhånden er så slidt, at du har problemer med at starte bilen. Ofte kan en bil holde længe, med den rette service og reparation af de mere skadelige fejl. Tag forbi et autoværksted, måske en gang årligt og gerne oftere, for at få et serviceeftersyn. Serviceeftersynet sørger for at man bemærker de mindre fejl i bilen og derfra kan få dem fikset, før de bliver til større problematikker der ikke kun skader bilen yderligere, men også gør det mindre sikkert for dig og din familie, at kører rundt på vejene. Skulle du bemærke problemer med bilen ved opstart eller når der skal bremses, tøv da aldrig med at tage forbi dit autoværksted og få den tjekket, sådan at du kan kører sikkert hjem.

Pas godt på dine dæk

Dæk er en essentiel del af bilen. Derfor er det også vigtigt at skifte dem ved slitage, eller hvis du kører med sommerdæk om vinteren, at få montere nogle ordentlige vinterdæk. Der er helårsdæk, ofte brugt af dem der ikke lige får skiftet mellem sæsonerne, ulempen er dog at de langt fra har den samme hårde fordel som sommerdækkene, men de er heller ikke lige så bløde som vinterdækkene og giver derfor ikke den samme skridsikre bund. En klar anbefaling er altid at skifte dæk mellem årstiderne, på den måde sikre man de bedste forhold, både for sit køretøj og for sin egen sikkerhed.