Canadisk tunings firma får dansk partner

Hvis du har brug for det populære og verdensomspændende Unitronic i forbindelse med chiptuning af din bil, så er det nu muligt at komme til godterne i Danmark  Nardocar får ene forhandling af Unitronic i landet og derfor er det dem du skal kontakte, hvis du gerne vil vide mere eller nyde godt af de egenskaber som den canadiske tuning fra Unitronics kan tilbyde. Heldigvis er de også eksperter på området af chiptuning og hjælper dig meget gerne med at optimere ydelsen på din bil. Her er det nemlig de professionelle du skal have fat i hvis du ønsker at arbejdet skal gøre efter alle forskrifter også i forbindelse med lovgivningen der findes på området.

Det er lovligt at chiptune din bil

Det er bestemt ikke ulovligt at chiptune din bil her i landet. Dog er der nogle enkelte ting der skal være på plads i forhold til de standarder der er for lige præcis din bil. Lovgivningen hedder således, at det er okay at tune din bil, hvis ikke det gør sig gældende, at den kommer til at larme mere end den gjorde forinden optimeringen, ligesom at din bil efter chiptuning heller ikke må forurene mere. Det er her der mange gange er et problem, for ved at chiptune gør det sig også gældende, at mange produkter ligeledes lukker ned for den kontrol der er for at forhindre udskillelse af partikler til omgivelser. Ved at chiptune din bil hos de professionelle er det din sikring for at det hele bliver gjort som det skal ifølge lovgivningen.

Optimer din gearkasse når bilen bliver chiptunet

Når du skal have chiptunet din bil, så er det i den grad også en god idé at få optimeret din gearkasse. I hvert tilfælde hvis der her er tale om en automatisk gearkasse. For her skal computeren sørge for, at din chiptunede motoreffekt taler sammen med din gearkasse. Hvis ikke den ligeledes bliver optimeret, vil du få et unødigt slid i gearene, samtidig med at du vil komme til at bruge mere brændstof. så ved at få optimeret din gearkasse samtidig med at du får chiptunet din bil, så vil du få meget mere ud af optimeringen og nyde oplevelsen af det der kan føltes som en helt ny køreoplevelse.