Gummimåtter til varebiler

Som chauffør i en varebil er det din vigtigste opgave at få fragtet bilens indhold sikkert fra der, hvor du samler det op til der, hvor du skal læsse det af. Derfor er det vigtigt at have et sikkert varerum i bilen, hvor alt kan fæstnes og intet skrider. For at lave et sikkert rum med et skridsikkert underlag, bør du dække din varebils gulv med gummimåtter. Gummimåtterne er faste og forhindrer de ting, du stiller ovenpå dem i at skride mens du kører.

Her er tre af de vigtigste ting, du bør tænke grundigt over, når du skal investere i nye gummimåtter til din varebil.

Få den korrekte mængde

Inden du skal ud at købe dine gummimåtter, bør du måle arealet på det gulv, der skal beklædes. På den måde undgår du at købe mere gummimåtte, end du har brug for. Du kan nå til et rimeligt præcist cirka-areal med en tommestok og basale matematiske formler for arealer. Alternativt kan du søge på nettet efter gulvarealet på lige præcis den varevogn, du kører i.

Vælg det optimale mønster

Mønsteret på gummimåtter til varebiler er ikke kun til pynt, selvom du selvfølgeligt også kan vælge et mønster, du synes er pænt at kigge på. Mønstrene har også forskellige egenskaber. Hvis du primært fragter små artikler i din varebil, bør du vælge en måtte med et fint og småt mønster. Hvis du derimod primært fragter større ting, bør du vælge en gummimåtte med et lidt grovere mønster. Med et vel-tilpasset mønster maksimerer du gummimåttens skridsikkerhed. Det kan potentielt udgøre forskellen på en vellykket tur, hvor indholdet i bilen står fint fast, eller en mislykket tur, hvor indholdet vælter.

Vælg en holdbar måtte

Det kan umiddelbart se ud som om, der er penge at spare ved at købe en billig gummimåtte. Problemet med disse er bare, at de hurtigt bliver slidt ned, og at man derfor enten skal ud at investere i nye gummimåtter, eller bare kommer til at køre rundt i en varebil, der har et gulv, der ikke er helt optimalt skridsikkert. Derfor kan det være en rigtigt god idé at gå efter nogle af de lidt dyrere måtter. De holder simpelthen i længere tid, og bevarer skridsikkerheden over en meget længere periode end nogle af de billigere alternativer.