Når du vil lease privat og erhverv

Er du selvstændig, eller bruger du på anden måde din bil både privat og til erhverv? Så kan det faktisk godt betale sig at kigge på, hvilke leasing muligheder du har. Det er nemlig sådan, at når man bruger sin private bil til at køre i under ens erhverv, så er der en masse regler, der skal overholdes. Det kan gøres langt nemmere med leasing. Læs med her og bliv klogere, når du vil lease en bil til både privat kørsel og erhverv.

Flexleasing

Når du vil lease en bil, som du ønsker at bruge både under privat kørsel og under erhvervskørsel, så er det flexleasing, du skal benytte dig af. Det er nemlig sådan, at når man køber en bil til erhverv, så betaler man ikke de samme skatter, som når man køber en bil til privat brug. Derfor er der mange bøvlede regler omkring erhvervsbiler og private biler, hvis man ønsker at kombinere det i en bil.

Derfor har man lavet flexleasing, hvor du simpelthen får det bedste fra begge verdener. Når du vælger flexleasing som løsning, så kan du nemlig spare nogle af de penge, som du ellers skulle have betalt for en bil, der kun kører privat. Det er nemlig sådan, at man med flexleasing kan køre på almindelige hvide nummerplader, uden at man er nødt til at betale hele den danske registreringsafgift, og det kommer også dig som leasing kunde til gode. Derfor er det også muligt at lease en dyrere bil, end man normalt har råd til med flexleasing, fordi man ikke betaler så meget for bilen i registreringsafgift.

Der er derfor mange penge at spare og mange flere mulige luksusbiler at vælge imellem, når man vælger flexleasing fremfor at købe en bil til privat brug og så blot betale kilometerpenge fra firmaet.