Skal du og klassen afsted på ophold?

Det er meget typisk at man som klasse tager afsted på små ophold sammen. Det kan være godt af mange grunde og her snakker vi mere om, fordi det kan være en fordel at investere i. Derudover får du nogle gode råd til, hvordan i skraber pengene sammen til turen.

Derfor skal I på tur sammen

Det kan være meget gavnligt for klassemiljøet, hvis man vælger at tage af sted på et lille ophold sammen. På den måde kan man se hinanden udenfor klassen for en gangs skyld og få nogle helt andre oplevelser sammen.

Det kan også være meget sjovt at arrangere sådan et ophold sammen, da der naturligvis er en del praktiske ting der skal klares også. Det kan være en oplevelse og noget man kan lære meget mere fra.

Det behøver heller ikke at være en helt stor tur i tager afsted på sammen. Hvem siger overhovedet at i skal overnatte et andet sted sammen? Måske det simpelthen kan være en god oplevelse at tage et sted ud i naturen hele dagen. Eller måske skal i se en del kulturelle steder og derefter slutte dagen af med en tur på restaurant sammen? Det kan også være en sjov oplevelse for klassen og en måde, hvormed man stadig får nogle lærerige oplevelser.

Kan I selv skrabe pengene sammen?

Uanset hvilken form for ophold eller tur i tager afsted på sammen, så kommer det sikkert til at koste penge. Og det er naturligvis vigtigt at være realistisk i denne sammenhæng. Det er også vigtigt, at i ikke gør turen så dyr at der er nogle der ikke kan være med. Folk har forskellige økonomiske råderum og det er ikke alle familier, som lige har råd til at betale den helt store tur.

Det er vigtigt at være påpasselige hvad dette angår og vise hensyn. Der er ikke nogen der må føle sig udenfor.

Af den grund kan det også være en god ide at kigge på andre muligheder for at skrabe pengene sammen. Tjen penge til klassen, hvis I har brug for lidt ekstra hjælp til at komme afsted på jeres skolerejse. Måske I for eksempel kan få lov til at rengøre vinduerne på skolen og få lidt ekstra penge? Men der er nu også mange andre måder hvormed i kan skrabe nogle penge sammen imod lidt ivrig arbejdskraft.