Spar vand og kemikalier når du gør rent

Det er vigtigt at tænke på verdens miljø, når man gør rent. Og det er især meget vigtigt at man tænker på dette som virksomhedsejer, da man dermed ofte har mange kvadratmeter der skal gøres rent.

Bæredygtige alternativer behøver ikke altid at være de dyreste alternativer. Læs med her for at se nogle gode råd om hvordan du kan spare både penge og passe godt på kloden og dens miljø, imens der bliver gjort rent på din virksomhed.

Spar på kemikalierne – det er godt for bundlinjen og miljøet

Du kan gøre meget til at passe bedre på miljøet, hvis du simpelthen instruerer dine rengøringsfolk i at bruge langt færre kemikalier under rengøringen. Det er hverken sundt for miljøet eller bundlinjen, hvis de bruger for meget.

Det er først og fremmest blot rigtig dyrt at benytte alle disse rengøringsmidler og det er især frustrerende at gøre, når der reelt set ikke er grund til det. Det er ofte muligt at gøre ret store kvadratmeter rene ved noget varmt vand og lidt sæbe.

Det er samtidig skadeligt for verdens miljø at købe og anvende alle disse kemikalier. Hvis det får lov at løbe ud i naturen kan det hurtigt gå hen og påvirke den omkringliggende natur.

Du kan eventuelt sammensætte et lille kursus til dine rengøringsfolk om, hvordan de benytter færre rengøringsmidler under rengøringen. Du kan enten selv fremvise dette eller få nogle til at komme ud og snakke om det, som har mere forstand på sagerne.

Når du vasker gulve

Når du lige vasker gulve er det meget nemt at komme til at passe både på bundlinjen og på miljøet på samme tid. Med en god gulvvaskemaskine kan du snildt gøre begge dele. Du kan tage et kig på i-mop hos Cleanshoppen og se om det eventuelt er den rette gulvvaskemaskine for dig og dit rengøringshold.

Med en ordentlig i-mop gulvvaskemaskine kan du snildt få gjort nogle væsentlige kvadratmeter rene i løbet af ingen tid. Det tager ofte kun fem minutter at gøre hel 100 kvadratmeter rene. På den måde kan dit rengøringshold sparer en hel del tid, når de ikke længere står med den gammeldags gulvmoppe, som man bruger hjemme i privaten.

Liges præcis den gulvvaskemaskine, som du kan få hos Cleanshoppen er også smart designet, at du ikke skal bruge særlig meget vand for at gøre alle disse kvadratmeter rene. En enkel liter er det du skal bruge og det er altså utroligt godt for dig og verdens miljø.

Med så smart en i-mop gulvvaskemaskine kan du lette den grønne samvittighed og passe godt på kloden og dens miljø, da du benytter langt færre ressourcer. Det er altså en maskine der er værd at købe for den ansvarlige virksomhedsejer.